Ga naar de inhoud

Apple Distinguished Educator

  • door

Sinds februari 2015 zijn we met iPads in de klas aan het werk. We hebben wat klassensets en als je er gebruik van wilt maken kun je ze reserveren. Steeds meer collega’s maken er gebruik van, met veel plezier! Ze ervaren meer betrokkenheid bij de leerlingen en dat is een winstpunt!

De lessen worden interactiever en collega’s worden steeds meer zelfverzekerder. Soms gaat het nog wel eens mis maar leerlingen weten vaak een antwoord en krijgen de kans om die antwoorden te geven. De mogelijkheden zijn ongekend en er gaat letterlijk een wereld voor ons open!

Die wereld gaat voor mij nog iets groter worden nu ik Apple Distinguished Educator ben geworden. Middels een video heb  ik me aangemeld en ben ik als 1 van de 10 Nederlanders uitgekozen om deel te nemen aan dit wereldwijde netwerk van docenten die graag delen! Ik weet zeker dat ik me daarbij thuis ga voelen!