Ga naar de inhoud

Klaskit, tools voor topleraren.

Het woord tool heeft natuurljk meerder betekenissen en je zult misschien al snel denken dat dit gaat over digitale tools. Niets is minder waar! In dit mooie boek van Pedro de Bruyckere is slechts een klein hoofdstuk geweid aan multimedia. 

Dit boek heeft me weer laten nadenken op welke manier ik als docent met mijn lesstof, leerdoelen, visie en natuurlijk mijn leerlingen omga. Ik heb weer nieuwe tools in handen om mijn lessen beter te laten aansluiten op mijn leerlingen. Dat wat ik ooit op de PABO, tijdens de master SEN en de lerarenopleiding leerde is echt niet allemaal achterhaald maar er is wel meer nuance dan dat ik 12 jaar geleden leerde.

Wat leerde jij op de opleiding waar je nu echt niets meer mee doet? Laat het me weten via deze link en maak kans op het boek Klaskit, tools voor topleraren van Pedro de Bruyckere.

Je bijdrage kan je sturen tot zondag 14 januari. Op 15 januari laat ik weten wie de winnaar is. Misschien zal deze blauwe maandag een feestelijk tintje krijgen!