Ga naar de inhoud

Kleppen open! Actief leren met ICT

  • door

Patricia van Slobbe en Michel van Ast, de auteurs van het boek “Kleppen dicht! Effectief leren met ICT” hebben een nieuw boek geschreven. Het nieuwe boek is een doe-boek. Je wordt uitgedaagd om al schrijvend, ontwerpend of knutselend (je eigen telefoontas of telefoonhotel) aan de slag te gaan met je onderwijs.

In dit boek staan veel handige kijkwijzers, duidelijke, prikkelende vragen en fijne werkbeschrijvingen om meteen aan de slag te gaan. Alleen of met je collega’s.

Ben jij al actief aan de slag met ICT in je les? Heb je juist nog een zetje nodig? Dit boek is iets voor jou en bij mij kun je hem winnen!

Ik stuur dit boek naar je toe! Op 22 maart laat ik een random-name picker een naam uitkiezen. Laat me via deze link weten dat je mee wilt doen. Ik vul je naam 1 keer in als je alleen je naam opgeeft. Deel je een goed voorbeeld van de inzet van ICT in je lespraktijk dan heb je meer kans want dan vul ik je naam 2 keer in. De grootste kans maak je (ik vul je naam 3 keer in!) als je ook nog een faal-verhaal deelt! Wat ging er fout en wat heb je geleerd?

Benieuwd naar mijn review op het boek? Lees dat op mijn blog.