Ga naar de inhoud

Dit ben ik

Rhea Flohr. Onderwijsadviseur met kennis op het gebied van onderwijs en innovatie

Mijn naam is Rhea Flohr. De afgelopen jaren heb ik veel plezier ervaren bij het inzetten van technologie in mijn lessen.

In de 15 jaar dat ik voor de klas heb gestaan, is de wereld van technologie en onderwijs enorm ontwikkeld. Die ontwikkelingen heb ik de klas in gehaald door veel uit te proberen. Door te ‘doen’ heb ik geleerd. 

Zo leerde ik dat de leerlingen meer betrokken en gemotiveerd waren om aan de slag te zijn tijdens de les. Ik bespaarde tijd door gebruik te maken van digitale toetsmomenten en kreeg hierdoor meer inzicht in de ontwikkeling van de leerlingen. Deze succeservaringen maken dat ik erg enthousiast ben over de inzet van technologie voor het leren van leerlingen. 

Mijn enthousiasme deel ik graag met docenten die stappen willen zetten op het gebied van hun eigen digitale vaardigheden en de didactische inzet van ICT in de les.

Denk je dat ik je kan inspireren of zullen we samen ontdekken? Neem contact met me op zodat we een afspraak kunnen maken.

Praktijkervaring

De ervaringen die ik in de klas heb opgedaan vormen de basis voor mijn verhaal en voor mijn trainingen.

Enthousiast

Ik heb de meerwaarde van technologie in mijn werk, tijdens mijn lessen en voor het leren van leerlingen ervaren, dat maakt me enthousiast om mijn kennis te delen.

Positief kritisch

Is dat wel zo? Kan het ook anders? Kritische vragen helpen mij om scherp te blijven. Ik stel deze vragen ook graag aan anderen waardoor we samen stappen kunnen zetten.

Wat anderen over mij zeggen:

5/5
Meteen je vraag beantwoorden en een fijne stem en goed uitleggen kort maar duidelijk ik vind het heel prettig!
Leerling
Over online lesgeven
5/5
lekker duidelijk, hands on, geruststellend
Docent
Deelnemer training Interactie in je instructie
5/5
Fijn dat je meerdere apps hebt laten zien, zo kunnen mensen die al bekend zijn met een van de apps met een andere aan de slag. Ook leuk dat je praktijkvoorbeelden liet zien!
Docent
Deelnemer inspiratiesessie

Maak een connectie op LinkedIn, volg me op Twitter, abonneer je op mijn YouTube kanaal, lees mijn Blog en bekijk mijn Instagram account of meld je aan voor mijn nieuwsbrief vol met praktische tips

Nieuwsbrief