Ga naar de inhoud

Smashing Apps [episode 4]

  • door

Als Apple Distinguished Educator maak ik deel uit van een internationale community van docenten die aan tonen hun onderwijs te verrijken met Apple technologie. Veel van deze docenten proberen graag dingen uit en delen dat ook met iedereen. Het is fijn om deel uit te maken van een inspirerend netwerk zoals dit. Jacob Woolcock is een van de ADE-ers die een mooi project heeft. Lees er hier meer over.

Jacob heeft een YouTube kanaal waar hij veel filmpjes deelt, instructiefilmpjes voor leerlingen en collega’s die hij iedere week plaatst. Maar ook een internationale samenwerking in de vorm van Smashing Apps. Hij nodigt 3 andere ADE-ers uit om met elkaar apps uit te wisselen. Samen gaan ze in gesprek over de onderwijskundige mogelijkheden en hoe de app werkt.

In editie 4 mocht ik aanschuiven en ik deelde daar mijn ervaringen met LessonUp. In het Engels! Spannend maar erg leuk om te doen. Je kunt het resultaat hier zien.

Hier schreef ik al eerder over Apple Dinstinguished Educator

Hier schreef ik al eerder over LessonUp

Heb je interesse om met LessonUp aan de slag te gaan in je lessen? Ik denk graag met je mee hoe je dit kunt aanpakken of ik laat je zien welke mogelijkheden er zijn. Neem contact met me op!